>pdçs-34-biberli-domatesli hellim

>çayın yanında sıcak ekmekle ,ekmeği bana bana yenecek vazgeçilmez bir lezzet.
önce hellim peynirlerini dilimleyip,tavada kızartıp bir kenara alıyorum.sonra kalem biberleri parmak parmak doğrayıp,tavada kızarttıktan sonra,doğranmış domatesi ekliyorum ve pişmeye bırakıyorum.piştikten sonra hellimleri de kenarlara diziyorum.en güzel,pastadan börekten bile daha güzel geliyor bana.

This entry was posted in aperatif. Bookmark the permalink.

4 Responses to >pdçs-34-biberli-domatesli hellim

  1. Anonymous says:

    >canım çok tşk ederim ellerin dert görmesin sağolasın tekrar beklerim hoşça kal sevgilerimle..fzehra

  2. sevil says:

    >MERHABA Canımcım; 34. Ev sahibemiz olan ZEHRA(FZEHRA.BLOGCU) arkadaşımıza olan destegin ve tarifin için bende Porselen demlik ailesi( http://birdemliksohbet.com ) olarak teşekküre geldim .ELLERİNİZE SAGLIK ENFES OLMUŞ.BU ARADA benim sitemdede tariflerin resimleri ve senin siteni tanıtarak tarifini aynen yayınlıyorum bilgin olsun iyi haftalar http://birdemliksohbet.com

  3. >eline sağlık canım.nefis bişey olmuş bu..

  4. hunerlieller says:

    >hellimi hiç böle yapmamıştım.nefis görünüyor.elinize saglık.sevgiler.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s