>siyah boyunluk

>yeni bitirdiğim boyunluk.rengi siyah olduğu için resimler çok net değil ama yine de ekledim.

3 ilmekten başlayarak,her ön sırada (64 ilmek olana kadar)her iki yandan birer ilmek artırarak üçgen kısmını ördüm.örgüm de yalancı selanik modeli.

istediğim uzunluğa gelince,ilmek sayısını yarıya düşürerek(iki ilmeği birlikte örerek)32 ilmek üzerinden tek lastik ördüm.(uç kısmı)ve ördüğüm lastiği ikiye katlayarak diktim.ve üçgen ucun geçeceği,cebi elde ettim.sonra lastik kısmın üzerine büyük bir çiçek,üçgen kısmada 3 küçük çiçek örerek diktim.resimlere dikkatli bakarsanız görülüyor.aşağıya fikir aldığım arkadaşın resminide ekledim.kendisinin blog adresi resmin üzerinde yazıyor.

yalancı selanik:3 ilmek ters,1 ilmek düz örülüyor.arka sırada ise yine aynı ama bu kez,terslerin ortası düz yapılıyor.nakonun sitesinde resimli anlatımı var.

This entry was posted in atkı. Bookmark the permalink.

8 Responses to >siyah boyunluk

  1. Anonymous says:

    >Bu çok şık olmuuşş:)))Ben de eflatundan yapmaya karar verdim,görür görmez.Ellerine sağlık güzel arkadaşım.Blogspot’a gelince:Oraya giremiyorum.Adresi unuttum:)))Teknikten de anlamıyorum…Blog sayfamı kullanmaya devam ediyorum.Sevgilerimle canım arkadaşım.

  2. makhina hobi says:

    >ellerine sağlık siyah resimde zor görünüyor dediğin gibi ben beyaz olana talibim🙂 güle güle kullan

  3. >bence muhteşemmmm.alttaki bayzlı benim favorim.güle güle kullan canımmmmmmmmm.

  4. belgin says:

    >HArika olmuş canım yaaa, ne becerikli hatunlarısınz böyle..hiç boş durmuyorsunuz maşallah..ellerine sağlık

  5. Anonymous says:

    >canim ellerine saglik yine dokturmussun masallahhttp://didems.blogcu.comhttp://bence2000.blogcu.com

  6. Baharcicegi says:

    >Ya arkadasim sen ne ara örüyorsun bunlari,ikigüne bir yeni modeller ekliyorsun valla masallah dedim bak nazarim degmez,iyi günlerde kullan emegine saglik

  7. dantelistan says:

    >merhaba canım maşallahın var allah nzarlardan saklasın çok çok güzel olmuş ellerine sağlık iyi geceler

  8. >ellerine saglık canım harıka olmuslar..gule gule kullanın..canım ben tasındım.. yenı sıteme beklerim:)iyi haftalar..sevgiler..