>fırında karnıbahar

>bugünde size yine tembel tariflerimden birini vereyim.artık mutfak konusunda tembellikten,hep pratik yemeklere kaçtığımı biliyorsunuz.
akşamdan karnıbahar ve havucu ayıklayıp,doğrayıp az suyla haşlıyorum.suyu çok olunca (vitamini suya geçtiği için ),suyunu dökmek istemiyorum.az su ve kısık ateşte,nerdeyse buharda pişmiş gibi oluyor.ertesi gün işten gelince,onları tepsiye dizip,üzerine beşamel sos ve kaşar rendesi ekleyip,fırına sürüyorum.ben çorbayı halledene kadar,o da kızarıyor.yarım saat içinde yemek hazır.napalım işte,tembellik başa bela:)))
bakın tembellikten,servis tabağındaki resmini bile çekmemişim

This entry was posted in yemek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s