>fırında kabak

>kabakları halkalar halinde doğrayıp,kızgın yağda kızartıyoruz.önce kağıt havlu üzerine,oaradan da borcama alıyoruz.ayrı bir yerde soğanı,kıymayı,domates ve biberi kavurup,kızarmış kabakların üzerine döküyoruz.üzerine beşamel sos ve rendelenmiş kaşar peyniri serpip fırına veriyoruz.çok lezzetli bir yemek.benimkiler bayılıyor ama hafif yemekleri seven ben,süzdüre süzdüre yiycem diye helak oluyorum.denemek isteyenlere afiyet olsun

This entry was posted in yemek. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s